Direct la conținutul principal
Rezolvați pentru f (complex solution)
Tick mark Image
Rezolvați pentru x (complex solution)
Tick mark Image
Rezolvați pentru f
Tick mark Image
Rezolvați pentru x
Tick mark Image
Grafic

Probleme similare din căutarea web

Partajați

-2fx=y
Interschimbați părțile, astfel încât toți termenii variabili să fie pe partea stângă.
\left(-2x\right)f=y
Ecuația este în forma standard.
\frac{\left(-2x\right)f}{-2x}=\frac{y}{-2x}
Se împart ambele părți la -2x.
f=\frac{y}{-2x}
Împărțirea la -2x anulează înmulțirea cu -2x.
f=-\frac{y}{2x}
Împărțiți y la -2x.
-2fx=y
Interschimbați părțile, astfel încât toți termenii variabili să fie pe partea stângă.
\left(-2f\right)x=y
Ecuația este în forma standard.
\frac{\left(-2f\right)x}{-2f}=\frac{y}{-2f}
Se împart ambele părți la -2f.
x=\frac{y}{-2f}
Împărțirea la -2f anulează înmulțirea cu -2f.
x=-\frac{y}{2f}
Împărțiți y la -2f.
-2fx=y
Interschimbați părțile, astfel încât toți termenii variabili să fie pe partea stângă.
\left(-2x\right)f=y
Ecuația este în forma standard.
\frac{\left(-2x\right)f}{-2x}=\frac{y}{-2x}
Se împart ambele părți la -2x.
f=\frac{y}{-2x}
Împărțirea la -2x anulează înmulțirea cu -2x.
f=-\frac{y}{2x}
Împărțiți y la -2x.
-2fx=y
Interschimbați părțile, astfel încât toți termenii variabili să fie pe partea stângă.
\left(-2f\right)x=y
Ecuația este în forma standard.
\frac{\left(-2f\right)x}{-2f}=\frac{y}{-2f}
Se împart ambele părți la -2f.
x=\frac{y}{-2f}
Împărțirea la -2f anulează înmulțirea cu -2f.
x=-\frac{y}{2f}
Împărțiți y la -2f.