Direct la conținutul principal
Rezolvați pentru C (complex solution)
Tick mark Image
Rezolvați pentru F (complex solution)
Tick mark Image
Rezolvați pentru C
Tick mark Image
Rezolvați pentru F
Tick mark Image

Probleme similare din căutarea web

Partajați

2SF-CP=3P
Interschimbați părțile, astfel încât toți termenii variabili să fie pe partea stângă.
-CP=3P-2SF
Scădeți 2SF din ambele părți.
\left(-P\right)C=3P-2FS
Ecuația este în forma standard.
\frac{\left(-P\right)C}{-P}=\frac{3P-2FS}{-P}
Se împart ambele părți la -P.
C=\frac{3P-2FS}{-P}
Împărțirea la -P anulează înmulțirea cu -P.
C=\frac{2FS}{P}-3
Împărțiți -2FS+3P la -P.
2SF-CP=3P
Interschimbați părțile, astfel încât toți termenii variabili să fie pe partea stângă.
2SF=3P+CP
Adăugați CP la ambele părți.
2SF=CP+3P
Ecuația este în forma standard.
\frac{2SF}{2S}=\frac{P\left(C+3\right)}{2S}
Se împart ambele părți la 2S.
F=\frac{P\left(C+3\right)}{2S}
Împărțirea la 2S anulează înmulțirea cu 2S.
2SF-CP=3P
Interschimbați părțile, astfel încât toți termenii variabili să fie pe partea stângă.
-CP=3P-2SF
Scădeți 2SF din ambele părți.
\left(-P\right)C=3P-2FS
Ecuația este în forma standard.
\frac{\left(-P\right)C}{-P}=\frac{3P-2FS}{-P}
Se împart ambele părți la -P.
C=\frac{3P-2FS}{-P}
Împărțirea la -P anulează înmulțirea cu -P.
C=\frac{2FS}{P}-3
Împărțiți -2FS+3P la -P.
2SF-CP=3P
Interschimbați părțile, astfel încât toți termenii variabili să fie pe partea stângă.
2SF=3P+CP
Adăugați CP la ambele părți.
2SF=CP+3P
Ecuația este în forma standard.
\frac{2SF}{2S}=\frac{P\left(C+3\right)}{2S}
Se împart ambele părți la 2S.
F=\frac{P\left(C+3\right)}{2S}
Împărțirea la 2S anulează înmulțirea cu 2S.