मुख्य सामग्रीमा स्किप गर्नुहोस्
c को लागि हल गर्नुहोस् (complex solution)
Tick mark Image
c को लागि हल गर्नुहोस्
Tick mark Image
x को लागि हल गर्नुहोस् (complex solution)
Tick mark Image
x को लागि हल गर्नुहोस्
Tick mark Image
ग्राफ

वेब खोजीबाट समान समस्याहरू

साझेदारी गर्नुहोस्

ce^{x}=y_{t}\sqrt{y^{2}-1}
साइडहरू बदल्नुहोस् जसले गर्दा सबै चर पदहरू बायाँ साइडमा आउनेछन्।
e^{x}c=y_{t}\sqrt{y^{2}-1}
समीकरण मानक रूपमा छ।
\frac{e^{x}c}{e^{x}}=\frac{y_{t}\sqrt{y^{2}-1}}{e^{x}}
दुबैतिर e^{x} ले भाग गर्नुहोस्।
c=\frac{y_{t}\sqrt{y^{2}-1}}{e^{x}}
e^{x} द्वारा भाग गर्नाले e^{x} द्वारा गुणा गरिएकोलाई फिर्ता गर्दछ।
ce^{x}=y_{t}\sqrt{y^{2}-1}
साइडहरू बदल्नुहोस् जसले गर्दा सबै चर पदहरू बायाँ साइडमा आउनेछन्।
e^{x}c=y_{t}\sqrt{y^{2}-1}
समीकरण मानक रूपमा छ।
\frac{e^{x}c}{e^{x}}=\frac{y_{t}\sqrt{y^{2}-1}}{e^{x}}
दुबैतिर e^{x} ले भाग गर्नुहोस्।
c=\frac{y_{t}\sqrt{y^{2}-1}}{e^{x}}
e^{x} द्वारा भाग गर्नाले e^{x} द्वारा गुणा गरिएकोलाई फिर्ता गर्दछ।