मुख्य सामग्रीमा स्किप गर्नुहोस्
x को लागि हल गर्नुहोस्
Tick mark Image
y को लागि हल गर्नुहोस्
Tick mark Image

वेब खोजीबाट समान समस्याहरू

साझेदारी गर्नुहोस्

2x-2z=3-y
दुवै छेउबाट y घटाउनुहोस्।
2x=3-y+2z
दुबै छेउहरूमा 2z थप्नुहोस्।
2x=3+2z-y
समीकरण मानक रूपमा छ।
\frac{2x}{2}=\frac{3+2z-y}{2}
दुबैतिर 2 ले भाग गर्नुहोस्।
x=\frac{3+2z-y}{2}
2 द्वारा भाग गर्नाले 2 द्वारा गुणा गरिएकोलाई फिर्ता गर्दछ।
x=-\frac{y}{2}+z+\frac{3}{2}
3-y+2z लाई 2 ले भाग गर्नुहोस्।
y-2z=3-2x
दुवै छेउबाट 2x घटाउनुहोस्।
y=3-2x+2z
दुबै छेउहरूमा 2z थप्नुहोस्।