דילוג לתוכן העיקרי
פתור עבור a
Tick mark Image
פתור עבור b
Tick mark Image
גרף

בעיות דומות מחיפוש באינטרנט

שתף

\left(-a\right)x=c-bx
החסר ‎bx משני האגפים.
-ax=-bx+c
סדר מחדש את האיברים.
\left(-x\right)a=c-bx
המשוואה היא בעלת צורה סטנדרטית.
\frac{\left(-x\right)a}{-x}=\frac{c-bx}{-x}
חלק את שני האגפים ב- ‎-x.
a=\frac{c-bx}{-x}
חילוק ב- ‎-x מבטל את ההכפלה ב- ‎-x.
a=b-\frac{c}{x}
חלק את ‎c-bx ב- ‎-x.
bx=c-\left(-a\right)x
החסר ‎\left(-a\right)x משני האגפים.
bx=c+ax
הכפל את ‎-1 ו- ‎-1 כדי לקבל ‎1.
xb=ax+c
המשוואה היא בעלת צורה סטנדרטית.
\frac{xb}{x}=\frac{ax+c}{x}
חלק את שני האגפים ב- ‎x.
b=\frac{ax+c}{x}
חילוק ב- ‎x מבטל את ההכפלה ב- ‎x.
b=a+\frac{c}{x}
חלק את ‎c+ax ב- ‎x.