Skip to main content
$2 a - 3 \exponential{a}{2} + 4 a + 6 \exponential{a}{2} $
Υπολογισμός
Tick mark Image
Παράγοντας
Tick mark Image

Παρόμοια προβλήματα από την Αναζήτηση στο web

Κοινοποίηση

6a-3a^{2}+6a^{2}
Συνδυάστε το 2a και το 4a για να λάβετε 6a.
6a+3a^{2}
Συνδυάστε το -3a^{2} και το 6a^{2} για να λάβετε 3a^{2}.
a\left(6+3a\right)
Παραγοντοποιήστε το a.
3a+6
Υπολογίστε 2-3a+4+6a. Πολλαπλασιάστε και συνδυάστε όμοιους όρους.
3\left(a+2\right)
Υπολογίστε 3a+6. Παραγοντοποιήστε το 3.
3a\left(a+2\right)
Γράψτε ξανά την πλήρη παραγοντοποιημένη παράσταση.