Skip to main content
$-\fraction{3 \squareroot{2}}{2} - \fraction{1}{\squareroot{2}} $
Υπολογισμός
Tick mark Image

Παρόμοια προβλήματα από την Αναζήτηση στο web

Κοινοποίηση

-\frac{3\sqrt{2}}{2}-\frac{\sqrt{2}}{\left(\sqrt{2}\right)^{2}}
Μετατρέψτε σε ρητό αριθμό τον παρονομαστή του \frac{1}{\sqrt{2}} πολλαπλασιάζοντας τον αριθμητή και τον παρονομαστή κατά \sqrt{2}.
-\frac{3\sqrt{2}}{2}-\frac{\sqrt{2}}{2}
Το τετράγωνο του \sqrt{2} είναι 2.
-2\sqrt{2}
Συνδυάστε το -\frac{3\sqrt{2}}{2} και το -\frac{\sqrt{2}}{2} για να λάβετε -2\sqrt{2}.