Skip to main content
$(4 \exponential{v}{2} - v + 2) - (-5 \exponential{v}{2} + 3 v + 7) $
Υπολογισμός
Tick mark Image
Ανάπτυξη
Tick mark Image

Παρόμοια προβλήματα από την Αναζήτηση στο web

Κοινοποίηση

4v^{2}-v+2+5v^{2}-3v-7
Για να βρείτε τον αντίθετο του -5v^{2}+3v+7, βρείτε τον αντίθετο κάθε όρου.
9v^{2}-v+2-3v-7
Συνδυάστε το 4v^{2} και το 5v^{2} για να λάβετε 9v^{2}.
9v^{2}-4v+2-7
Συνδυάστε το -v και το -3v για να λάβετε -4v.
9v^{2}-4v-5
Αφαιρέστε 7 από 2 για να λάβετε -5.
4v^{2}-v+2+5v^{2}-3v-7
Για να βρείτε τον αντίθετο του -5v^{2}+3v+7, βρείτε τον αντίθετο κάθε όρου.
9v^{2}-v+2-3v-7
Συνδυάστε το 4v^{2} και το 5v^{2} για να λάβετε 9v^{2}.
9v^{2}-4v+2-7
Συνδυάστε το -v και το -3v για να λάβετε -4v.
9v^{2}-4v-5
Αφαιρέστε 7 από 2 για να λάβετε -5.