Mετάβαση στο κυρίως περιεχόμενο
Λύση ως προς x
Tick mark Image
Γράφημα

Παρόμοια προβλήματα από την Αναζήτηση στο web

Κοινοποίηση

4-4x+x^{2}=x^{2}
Χρησιμοποιήστε το διωνυμικό θεώρημα \left(a-b\right)^{2}=a^{2}-2ab+b^{2} για να αναπτύξετε το \left(2-x\right)^{2}.
4-4x+x^{2}-x^{2}=0
Αφαιρέστε x^{2} και από τις δύο πλευρές.
4-4x=0
Συνδυάστε το x^{2} και το -x^{2} για να λάβετε 0.
-4x=-4
Αφαιρέστε 4 και από τις δύο πλευρές. Το υπόλοιπο της αφαίρεσης οποιουδήποτε αριθμού από το μηδέν ισούται με τον αντίστοιχο αρνητικό αριθμό.
x=\frac{-4}{-4}
Διαιρέστε και τις δύο πλευρές με -4.
x=1
Διαιρέστε το -4 με το -4 για να λάβετε 1.