Mετάβαση στο κυρίως περιεχόμενο
Λύση ως προς Y
Tick mark Image
Λύση ως προς U
Tick mark Image

Παρόμοια προβλήματα από την Αναζήτηση στο web

Κοινοποίηση

\left(s+1\right)\left(s+2\right)Ys=U
Πολλαπλασιάστε και τις δύο πλευρές της εξίσωσης με το Us\left(s+1\right)\left(s+2\right), δηλαδή τον ελάχιστο κοινό πολλαπλάσιο των Us,s\left(s+1\right)\left(s+2\right).
\left(s^{2}+3s+2\right)Ys=U
Χρησιμοποιήστε την επιμεριστική ιδιότητα για να πολλαπλασιάσετε το s+1 με το s+2 και συνδυάστε τους παρόμοιους όρους.
\left(s^{2}Y+3sY+2Y\right)s=U
Χρησιμοποιήστε την επιμεριστική ιδιότητα για να πολλαπλασιάσετε το s^{2}+3s+2 με το Y.
Ys^{3}+3Ys^{2}+2Ys=U
Χρησιμοποιήστε την επιμεριστική ιδιότητα για να πολλαπλασιάσετε το s^{2}Y+3sY+2Y με το s.
\left(s^{3}+3s^{2}+2s\right)Y=U
Συνδυάστε όλους τους όρους που περιέχουν Y.
\frac{\left(s^{3}+3s^{2}+2s\right)Y}{s^{3}+3s^{2}+2s}=\frac{U}{s^{3}+3s^{2}+2s}
Διαιρέστε και τις δύο πλευρές με 3s^{2}+s^{3}+2s.
Y=\frac{U}{s^{3}+3s^{2}+2s}
Η διαίρεση με το 3s^{2}+s^{3}+2s αναιρεί τον πολλαπλασιασμό με το 3s^{2}+s^{3}+2s.
Y=\frac{U}{s\left(s+1\right)\left(s+2\right)}
Διαιρέστε το U με το 3s^{2}+s^{3}+2s.