Перейти до основного контенту
Знайдіть m
Tick mark Image
Знайдіть x (complex solution)
Tick mark Image
Знайдіть x
Tick mark Image
Графік

Схожі проблеми з веб-пошуком

Ділити

9mx^{2}-2x^{2}-6mx+m=0
Скористайтеся властивістю дистрибутивності, щоб помножити 9m-2 на x^{2}.
9mx^{2}-6mx+m=2x^{2}
Додайте 2x^{2} до обох сторін. Якщо додати нуль до будь-якого числа, воно не зміниться.
\left(9x^{2}-6x+1\right)m=2x^{2}
Зведіть усі члени, що містять m.
\frac{\left(9x^{2}-6x+1\right)m}{9x^{2}-6x+1}=\frac{2x^{2}}{9x^{2}-6x+1}
Розділіть обидві сторони на 9x^{2}-6x+1.
m=\frac{2x^{2}}{9x^{2}-6x+1}
Ділення на 9x^{2}-6x+1 скасовує множення на 9x^{2}-6x+1.
m=\frac{2x^{2}}{\left(3x-1\right)^{2}}
Розділіть 2x^{2} на 9x^{2}-6x+1.