Saltar ao contido principal
Resolver a (complex solution)
Tick mark Image
Resolver a
Tick mark Image
Resolver c
Tick mark Image
Gráfico

Problemas similares da busca web

Compartir

-ax=x+c
Reordena os termos.
\left(-x\right)a=x+c
A ecuación está en forma estándar.
\frac{\left(-x\right)a}{-x}=\frac{x+c}{-x}
Divide ambos lados entre -x.
a=\frac{x+c}{-x}
A división entre -x desfai a multiplicación por -x.
a=-\frac{x+c}{x}
Divide x+c entre -x.
-ax=x+c
Reordena os termos.
\left(-x\right)a=x+c
A ecuación está en forma estándar.
\frac{\left(-x\right)a}{-x}=\frac{x+c}{-x}
Divide ambos lados entre -x.
a=\frac{x+c}{-x}
A división entre -x desfai a multiplicación por -x.
a=-\frac{x+c}{x}
Divide x+c entre -x.
c+x=\left(-a\right)x
Cambia de lado para que todos os termos variables estean no lado esquerdo.
c=\left(-a\right)x-x
Resta x en ambos lados.
c=-ax-x
Reordena os termos.