Saltar ao contido principal
Resolver n (complex solution)
Tick mark Image
Resolver n_45 (complex solution)
Tick mark Image
Resolver n
Tick mark Image
Resolver n_45
Tick mark Image
Gráfico

Problemas similares da busca web

Compartir

tnx-2tn+tn\left(x+2\right)=tn_{45}
Usa a propiedade distributiva para multiplicar tn por x-2.
tnx-2tn+tnx+2tn=tn_{45}
Usa a propiedade distributiva para multiplicar tn por x+2.
2tnx-2tn+2tn=tn_{45}
Combina tnx e tnx para obter 2tnx.
2tnx=tn_{45}
Combina -2tn e 2tn para obter 0.
2txn=n_{45}t
A ecuación está en forma estándar.
\frac{2txn}{2tx}=\frac{n_{45}t}{2tx}
Divide ambos lados entre 2tx.
n=\frac{n_{45}t}{2tx}
A división entre 2tx desfai a multiplicación por 2tx.
n=\frac{n_{45}}{2x}
Divide tn_{45} entre 2tx.
tnx-2tn+tn\left(x+2\right)=tn_{45}
Usa a propiedade distributiva para multiplicar tn por x-2.
tnx-2tn+tnx+2tn=tn_{45}
Usa a propiedade distributiva para multiplicar tn por x+2.
2tnx-2tn+2tn=tn_{45}
Combina tnx e tnx para obter 2tnx.
2tnx=tn_{45}
Combina -2tn e 2tn para obter 0.
tn_{45}=2tnx
Cambia de lado para que todos os termos variables estean no lado esquerdo.
tn_{45}=2ntx
A ecuación está en forma estándar.
\frac{tn_{45}}{t}=\frac{2ntx}{t}
Divide ambos lados entre t.
n_{45}=\frac{2ntx}{t}
A división entre t desfai a multiplicación por t.
n_{45}=2nx
Divide 2tnx entre t.
tnx-2tn+tn\left(x+2\right)=tn_{45}
Usa a propiedade distributiva para multiplicar tn por x-2.
tnx-2tn+tnx+2tn=tn_{45}
Usa a propiedade distributiva para multiplicar tn por x+2.
2tnx-2tn+2tn=tn_{45}
Combina tnx e tnx para obter 2tnx.
2tnx=tn_{45}
Combina -2tn e 2tn para obter 0.
2txn=n_{45}t
A ecuación está en forma estándar.
\frac{2txn}{2tx}=\frac{n_{45}t}{2tx}
Divide ambos lados entre 2tx.
n=\frac{n_{45}t}{2tx}
A división entre 2tx desfai a multiplicación por 2tx.
n=\frac{n_{45}}{2x}
Divide tn_{45} entre 2tx.
tnx-2tn+tn\left(x+2\right)=tn_{45}
Usa a propiedade distributiva para multiplicar tn por x-2.
tnx-2tn+tnx+2tn=tn_{45}
Usa a propiedade distributiva para multiplicar tn por x+2.
2tnx-2tn+2tn=tn_{45}
Combina tnx e tnx para obter 2tnx.
2tnx=tn_{45}
Combina -2tn e 2tn para obter 0.
tn_{45}=2tnx
Cambia de lado para que todos os termos variables estean no lado esquerdo.
tn_{45}=2ntx
A ecuación está en forma estándar.
\frac{tn_{45}}{t}=\frac{2ntx}{t}
Divide ambos lados entre t.
n_{45}=\frac{2ntx}{t}
A división entre t desfai a multiplicación por t.
n_{45}=2nx
Divide 2tnx entre t.