پرش به محتوای اصلی
برای f حل کنید
Tick mark Image
برای x حل کنید
Tick mark Image

مشکلات مشابه از جستجوی وب

اشتراک گذاشتن

ifx\left(-x+4\right)=2\left(x+1\right)
هر دو طرف معادله را در -x+4 ضرب کنید.
-ifx^{2}+4ifx=2\left(x+1\right)
از اموال توزیعی برای ضرب ifx در -x+4 استفاده کنید.
-ifx^{2}+4ifx=2x+2
از اموال توزیعی برای ضرب 2 در x+1 استفاده کنید.
\left(-ix^{2}+4ix\right)f=2x+2
همه جمله‌های شامل f را ترکیب کنید.
\left(4ix-ix^{2}\right)f=2x+2
معادله به شکل استاندارد است.
\frac{\left(4ix-ix^{2}\right)f}{4ix-ix^{2}}=\frac{2x+2}{4ix-ix^{2}}
هر دو طرف بر 4ix-ix^{2} تقسیم شوند.
f=\frac{2x+2}{4ix-ix^{2}}
تقسیم بر 4ix-ix^{2}، ضرب در 4ix-ix^{2} را لغو می‌کند.
f=\frac{2\left(x+1\right)}{x\left(4i-ix\right)}
2+2x را بر 4ix-ix^{2} تقسیم کنید.