پرش به محتوای اصلی
برای x حل کنید
Tick mark Image
گراف

مشکلات مشابه از جستجوی وب

اشتراک گذاشتن

x^{2}+5x+6=5\left(x+3\right)
از ویژگی توزیعی برای ضرب x+2 در x+3 استفاده و اصطلاحات مشابه را با هم یکی کنید.
x^{2}+5x+6=5x+15
از اموال توزیعی برای ضرب 5 در x+3 استفاده کنید.
x^{2}+5x+6-5x=15
5x را از هر دو طرف تفریق کنید.
x^{2}+6=15
5x و -5x را برای به دست آوردن 0 ترکیب کنید.
x^{2}=15-6
6 را از هر دو طرف تفریق کنید.
x^{2}=9
تفریق 6 را از 15 برای به دست آوردن 9 تفریق کنید.
x=3 x=-3
ریشه دوم هر دو طرف معادله را به دست آورید.
x^{2}+5x+6=5\left(x+3\right)
از ویژگی توزیعی برای ضرب x+2 در x+3 استفاده و اصطلاحات مشابه را با هم یکی کنید.
x^{2}+5x+6=5x+15
از اموال توزیعی برای ضرب 5 در x+3 استفاده کنید.
x^{2}+5x+6-5x=15
5x را از هر دو طرف تفریق کنید.
x^{2}+6=15
5x و -5x را برای به دست آوردن 0 ترکیب کنید.
x^{2}+6-15=0
15 را از هر دو طرف تفریق کنید.
x^{2}-9=0
تفریق 15 را از 6 برای به دست آوردن -9 تفریق کنید.
x=\frac{0±\sqrt{0^{2}-4\left(-9\right)}}{2}
این معادله به صورت استاندارد است: ax^{2}+bx+c=0. 1 را با a، 0 را با b و -9 را با c در فرمول درجه دوم، \frac{-b±\sqrt{b^{2}-4ac}}{2a} جایگزین کنید.
x=\frac{0±\sqrt{-4\left(-9\right)}}{2}
0 را مجذور کنید.
x=\frac{0±\sqrt{36}}{2}
-4 بار -9.
x=\frac{0±6}{2}
ریشه دوم 36 را به دست آورید.
x=3
اکنون معادله x=\frac{0±6}{2} را وقتی که ± مثبت است حل کنید. 6 را بر 2 تقسیم کنید.
x=-3
اکنون معادله x=\frac{0±6}{2} وقتی که ± منفی است حل کنید. -6 را بر 2 تقسیم کنید.
x=3 x=-3
این معادله اکنون حل شده است.