برای u حل کنید
u=-1
اشتراک گذاشتن
رونوشتشده در تخته یادداشت
\left(\sqrt{2u+3}\right)^{2}=\left(\sqrt{-2u-1}\right)^{2}
هر دو طرف معادله را مربع کنید.
2u+3=\left(\sqrt{-2u-1}\right)^{2}
\sqrt{2u+3} را به توان 2 محاسبه کنید و 2u+3 را به دست آورید.
2u+3=-2u-1
\sqrt{-2u-1} را به توان 2 محاسبه کنید و -2u-1 را به دست آورید.
2u+3+2u=-1
2u را به هر دو طرف اضافه کنید.
4u+3=-1
2u و 2u را برای به دست آوردن 4u ترکیب کنید.
4u=-1-3
3 را از هر دو طرف تفریق کنید.
4u=-4
تفریق 3 را از -1 برای به دست آوردن -4 تفریق کنید.
u=\frac{-4}{4}
هر دو طرف بر 4 تقسیم شوند.
u=-1
-4 را بر 4 برای به دست آوردن -1 تقسیم کنید.
\sqrt{2\left(-1\right)+3}=\sqrt{-2\left(-1\right)-1}
-1 به جای u در معادله \sqrt{2u+3}=\sqrt{-2u-1} جایگزین شود.
1=1
ساده کنید. مقدار u=-1 معادله را برآورده می کند.
u=-1
معادله \sqrt{2u+3}=\sqrt{-2u-1} یک راه حل منحصر به فرد دارد.
نمونه
معادله درجه دوم
{ x } ^ { 2 } - 4 x - 5 = 0
مثلثات
4 \sin \theta \cos \theta = 2 \sin \theta
معادله خطی
y = 3x + 4
حساب
699 * 533
ماتریس
\left[ \begin{array} { l l } { 2 } & { 3 } \\ { 5 } & { 4 } \end{array} \right] \left[ \begin{array} { l l l } { 2 } & { 0 } & { 3 } \\ { -1 } & { 1 } & { 5 } \end{array} \right]
معادله همزمان
\left. \begin{cases} { 8x+2y = 46 } \\ { 7x+3y = 47 } \end{cases} \right.
تمایز
\frac { d } { d x } \frac { ( 3 x ^ { 2 } - 2 ) } { ( x - 5 ) }
ادغام
\int _ { 0 } ^ { 1 } x e ^ { - x ^ { 2 } } d x
محدودیت
\lim _{x \rightarrow-3} \frac{x^{2}-9}{x^{2}+2 x-3}