پرش به محتوای اصلی
مشتق گرفتن w.r.t. h
Tick mark Image
ارزیابی
Tick mark Image

مشکلات مشابه از جستجوی وب

اشتراک گذاشتن

\frac{\mathrm{d}}{\mathrm{d}h}(\sin(h))=\left(\lim_{t\to 0}\frac{\sin(h+t)-\sin(h)}{t}\right)
برای یک تابع f\left(x\right)، مشتق حد \frac{f\left(x+h\right)-f\left(x\right)}{h} است که h به 0 می‌رود، البته در صورتی که آن حد وجود داشته باشد.
\lim_{t\to 0}\frac{\sin(t+h)-\sin(h)}{t}
از فرمول جمع برای سینوس استفاده کنید.
\lim_{t\to 0}\frac{\sin(h)\left(\cos(t)-1\right)+\cos(h)\sin(t)}{t}
\sin(h) را فاکتور بگیرید.
\left(\lim_{t\to 0}\sin(h)\right)\left(\lim_{t\to 0}\frac{\cos(t)-1}{t}\right)+\left(\lim_{t\to 0}\cos(h)\right)\left(\lim_{t\to 0}\frac{\sin(t)}{t}\right)
حد را بازنویسی کنید.
\sin(h)\left(\lim_{t\to 0}\frac{\cos(t)-1}{t}\right)+\cos(h)\left(\lim_{t\to 0}\frac{\sin(t)}{t}\right)
از این واقعیت استفاده کنید که h در زمان محاسبه حدهابه عنوان t به 0 می‌رود، یک مقدار ثابت است.
\sin(h)\left(\lim_{t\to 0}\frac{\cos(t)-1}{t}\right)+\cos(h)
حد \lim_{h\to 0}\frac{\sin(h)}{h} برابر است با 1.
\left(\lim_{t\to 0}\frac{\cos(t)-1}{t}\right)=\left(\lim_{t\to 0}\frac{\left(\cos(t)-1\right)\left(\cos(t)+1\right)}{t\left(\cos(t)+1\right)}\right)
برای ارزیابی حد، \lim_{t\to 0}\frac{\cos(t)-1}{t}، ابتدا صورت کسر و مخرج را در \cos(t)+1 ضرب کنید.
\lim_{t\to 0}\frac{\left(\cos(t)\right)^{2}-1}{t\left(\cos(t)+1\right)}
\cos(t)+1 بار \cos(t)-1.
\lim_{t\to 0}-\frac{\left(\sin(t)\right)^{2}}{t\left(\cos(t)+1\right)}
از اتحاد فیثاغورس استفاده کنید.
\left(\lim_{t\to 0}-\frac{\sin(t)}{t}\right)\left(\lim_{t\to 0}\frac{\sin(t)}{\cos(t)+1}\right)
حد را بازنویسی کنید.
-\left(\lim_{t\to 0}\frac{\sin(t)}{\cos(t)+1}\right)
حد \lim_{h\to 0}\frac{\sin(h)}{h} برابر است با 1.
\left(\lim_{t\to 0}\frac{\sin(t)}{\cos(t)+1}\right)=0
از این واقعیت استفاده کنید که \frac{\sin(t)}{\cos(t)+1} در 0 پیوسته است.
\cos(h)
مقدار 0 را در عبارت \sin(h)\left(\lim_{t\to 0}\frac{\cos(t)-1}{t}\right)+\cos(h) جایگزین کنید.