برای x،y،z،a،b،c،d حل کنید
d=8.1
اشتراک گذاشتن
رونوشتشده در تخته یادداشت
7.5x+62.25=-4.5\left(x+8.9\right)+199.5
اولین معادله را در نظر بگیرید. از اموال توزیعی برای ضرب 7.5 در x+8.3 استفاده کنید.
7.5x+62.25=-4.5x-40.05+199.5
از اموال توزیعی برای ضرب -4.5 در x+8.9 استفاده کنید.
7.5x+62.25=-4.5x+159.45
-40.05 و 199.5 را برای دریافت 159.45 اضافه کنید.
7.5x+62.25+4.5x=159.45
4.5x را به هر دو طرف اضافه کنید.
12x+62.25=159.45
7.5x و 4.5x را برای به دست آوردن 12x ترکیب کنید.
12x=159.45-62.25
62.25 را از هر دو طرف تفریق کنید.
12x=97.2
تفریق 62.25 را از 159.45 برای به دست آوردن 97.2 تفریق کنید.
x=\frac{97.2}{12}
هر دو طرف بر 12 تقسیم شوند.
x=\frac{972}{120}
\frac{97.2}{12} را با ضرب در صورت و مخرج 10 بسط دهید.
x=\frac{81}{10}
کسر \frac{972}{120} را با ریشه گرفتن و ساده کردن 12، به کمترین عبارتها کاهش دهید.
y=\frac{81}{10}
دومین معادله را در نظر بگیرید. مقادیر معلوم متغیرها را داخل معادله بگذارید.
z=\frac{81}{10}
سومین معادله را در نظر بگیرید. مقادیر معلوم متغیرها را داخل معادله بگذارید.
a=\frac{81}{10}
چهارمین معادله را در نظر بگیرید. مقادیر معلوم متغیرها را داخل معادله بگذارید.
b=\frac{81}{10}
پنجمین معادله را در نظر بگیرید. مقادیر معلوم متغیرها را داخل معادله بگذارید.
c=\frac{81}{10}
معادله (6) را در نظر بگیرید. مقادیر معلوم متغیرها را داخل معادله بگذارید.
d=\frac{81}{10}
معادله (7) را در نظر بگیرید. مقادیر معلوم متغیرها را داخل معادله بگذارید.
x=\frac{81}{10} y=\frac{81}{10} z=\frac{81}{10} a=\frac{81}{10} b=\frac{81}{10} c=\frac{81}{10} d=\frac{81}{10}
سیستم در حال حاضر حل شده است.
نمونه
معادله درجه دوم
{ x } ^ { 2 } - 4 x - 5 = 0
مثلثات
4 \sin \theta \cos \theta = 2 \sin \theta
معادله خطی
y = 3x + 4
حساب
699 * 533
ماتریس
\left[ \begin{array} { l l } { 2 } & { 3 } \\ { 5 } & { 4 } \end{array} \right] \left[ \begin{array} { l l l } { 2 } & { 0 } & { 3 } \\ { -1 } & { 1 } & { 5 } \end{array} \right]
معادله همزمان
\left. \begin{cases} { 8x+2y = 46 } \\ { 7x+3y = 47 } \end{cases} \right.
تمایز
\frac { d } { d x } \frac { ( 3 x ^ { 2 } - 2 ) } { ( x - 5 ) }
ادغام
\int _ { 0 } ^ { 1 } x e ^ { - x ^ { 2 } } d x
محدودیت
\lim _{x \rightarrow-3} \frac{x^{2}-9}{x^{2}+2 x-3}