برای L حل کنید
L=\frac{a-b}{3}
برای a حل کنید
a=3L+b
اشتراک گذاشتن
رونوشتشده در تخته یادداشت
\frac{1}{3}a-\frac{1}{3}b=L
هر عبارت a-b را بر 3 برای به دست آوردن \frac{1}{3}a-\frac{1}{3}b تقسیم کنید.
L=\frac{1}{3}a-\frac{1}{3}b
طرفین معادله را جابجا کنید تا همه جملات متغیر در سمت چپ قرار گیرند.
\frac{1}{3}a-\frac{1}{3}b=L
هر عبارت a-b را بر 3 برای به دست آوردن \frac{1}{3}a-\frac{1}{3}b تقسیم کنید.
\frac{1}{3}a=L+\frac{1}{3}b
\frac{1}{3}b را به هر دو طرف اضافه کنید.
\frac{1}{3}a=\frac{b}{3}+L
معادله به شکل استاندارد است.
\frac{\frac{1}{3}a}{\frac{1}{3}}=\frac{\frac{b}{3}+L}{\frac{1}{3}}
هر دو طرف در 3 ضرب شوند.
a=\frac{\frac{b}{3}+L}{\frac{1}{3}}
تقسیم بر \frac{1}{3}، ضرب در \frac{1}{3} را لغو میکند.
a=3L+b
L+\frac{b}{3} را بر \frac{1}{3} با ضرب L+\frac{b}{3} در معکوس \frac{1}{3} تقسیم کنید.
نمونه
معادله درجه دوم
{ x } ^ { 2 } - 4 x - 5 = 0
مثلثات
4 \sin \theta \cos \theta = 2 \sin \theta
معادله خطی
y = 3x + 4
حساب
699 * 533
ماتریس
\left[ \begin{array} { l l } { 2 } & { 3 } \\ { 5 } & { 4 } \end{array} \right] \left[ \begin{array} { l l l } { 2 } & { 0 } & { 3 } \\ { -1 } & { 1 } & { 5 } \end{array} \right]
معادله همزمان
\left. \begin{cases} { 8x+2y = 46 } \\ { 7x+3y = 47 } \end{cases} \right.
تمایز
\frac { d } { d x } \frac { ( 3 x ^ { 2 } - 2 ) } { ( x - 5 ) }
ادغام
\int _ { 0 } ^ { 1 } x e ^ { - x ^ { 2 } } d x
محدودیت
\lim _{x \rightarrow-3} \frac{x^{2}-9}{x^{2}+2 x-3}