پرش به محتوای اصلی
برای x حل کنید
Tick mark Image
گراف

مشکلات مشابه از جستجوی وب

اشتراک گذاشتن

4x^{2}+24x=32x
متغیر x نباید برابر 0 باشد زیرا تقسیم بر صفر تعریف نشده است. هر دو طرف معادله را در 32x ضرب کنید.
4x^{2}+24x-32x=0
32x را از هر دو طرف تفریق کنید.
4x^{2}-8x=0
24x و -32x را برای به دست آوردن -8x ترکیب کنید.
x\left(4x-8\right)=0
x را فاکتور بگیرید.
x=0 x=2
برای پیدا کردن جواب‌های معادله، x=0 و 4x-8=0 را حل کنید.
x=2
متغیر x نباید برابر با 0 باشد.
4x^{2}+24x=32x
متغیر x نباید برابر 0 باشد زیرا تقسیم بر صفر تعریف نشده است. هر دو طرف معادله را در 32x ضرب کنید.
4x^{2}+24x-32x=0
32x را از هر دو طرف تفریق کنید.
4x^{2}-8x=0
24x و -32x را برای به دست آوردن -8x ترکیب کنید.
x=\frac{-\left(-8\right)±\sqrt{\left(-8\right)^{2}}}{2\times 4}
این معادله به صورت استاندارد است: ax^{2}+bx+c=0. 4 را با a، -8 را با b و 0 را با c در فرمول درجه دوم، \frac{-b±\sqrt{b^{2}-4ac}}{2a} جایگزین کنید.
x=\frac{-\left(-8\right)±8}{2\times 4}
ریشه دوم \left(-8\right)^{2} را به دست آورید.
x=\frac{8±8}{2\times 4}
متضاد -8 عبارت است از 8.
x=\frac{8±8}{8}
2 بار 4.
x=\frac{16}{8}
اکنون معادله x=\frac{8±8}{8} را وقتی که ± مثبت است حل کنید. 8 را به 8 اضافه کنید.
x=2
16 را بر 8 تقسیم کنید.
x=\frac{0}{8}
اکنون معادله x=\frac{8±8}{8} وقتی که ± منفی است حل کنید. 8 را از 8 تفریق کنید.
x=0
0 را بر 8 تقسیم کنید.
x=2 x=0
این معادله اکنون حل شده است.
x=2
متغیر x نباید برابر با 0 باشد.
4x^{2}+24x=32x
متغیر x نباید برابر 0 باشد زیرا تقسیم بر صفر تعریف نشده است. هر دو طرف معادله را در 32x ضرب کنید.
4x^{2}+24x-32x=0
32x را از هر دو طرف تفریق کنید.
4x^{2}-8x=0
24x و -32x را برای به دست آوردن -8x ترکیب کنید.
\frac{4x^{2}-8x}{4}=\frac{0}{4}
هر دو طرف بر 4 تقسیم شوند.
x^{2}+\left(-\frac{8}{4}\right)x=\frac{0}{4}
تقسیم بر 4، ضرب در 4 را لغو می‌کند.
x^{2}-2x=\frac{0}{4}
-8 را بر 4 تقسیم کنید.
x^{2}-2x=0
0 را بر 4 تقسیم کنید.
x^{2}-2x+1=1
-2، ضريب جمله x را بر 2 تقسیم کنید تا حاصل -1 شود. سپس مجذور -1 را به هر دو طرف معادله اضافه کنید. این مرحله، طرف چپ معادله را به یک مربع کامل تبدیل می‌کند.
\left(x-1\right)^{2}=1
عامل x^{2}-2x+1. در مجموع، هرگاه x^{2}+bx+c یک مربع کامل باشد می‌تواند همیشه به عنوان \left(x+\frac{b}{2}\right)^{2} فاکتورگیری شود.
\sqrt{\left(x-1\right)^{2}}=\sqrt{1}
ریشه دوم هر دو طرف معادله را به دست آورید.
x-1=1 x-1=-1
ساده کنید.
x=2 x=0
1 را به هر دو طرف معامله اضافه کنید.
x=2
متغیر x نباید برابر با 0 باشد.