پرش به محتوای اصلی
برای a حل کنید (complex solution)
Tick mark Image
برای x حل کنید (complex solution)
Tick mark Image
برای a حل کنید
Tick mark Image
برای x حل کنید
Tick mark Image

مشکلات مشابه از جستجوی وب

اشتراک گذاشتن

1-\left(a+1\right)\left(2x+1\right)=\left(a-1\right)\left(2x-1\right)+a
متغیر a نباید با هیچکدام از مقادیر -1,1 برابر باشد زیرا تقسیم بر صفر تعریف نشده است. هر دو سوی معادله در \left(a-1\right)\left(a+1\right)، کوچکترین مضرب مشترک a^{2}-1,a-1,a+1، ضرب شود.
1-\left(2ax+a+2x+1\right)=\left(a-1\right)\left(2x-1\right)+a
از اموال توزیعی برای ضرب a+1 در 2x+1 استفاده کنید.
1-2ax-a-2x-1=\left(a-1\right)\left(2x-1\right)+a
برای پیدا کردن متضاد 2ax+a+2x+1، متضاد هر اصطلاح پیدا شود.
-2ax-a-2x=\left(a-1\right)\left(2x-1\right)+a
تفریق 1 را از 1 برای به دست آوردن 0 تفریق کنید.
-2ax-a-2x=2ax-a-2x+1+a
از اموال توزیعی برای ضرب a-1 در 2x-1 استفاده کنید.
-2ax-a-2x=2ax-2x+1
-a و a را برای به دست آوردن 0 ترکیب کنید.
-2ax-a-2x-2ax=-2x+1
2ax را از هر دو طرف تفریق کنید.
-4ax-a-2x=-2x+1
-2ax و -2ax را برای به دست آوردن -4ax ترکیب کنید.
-4ax-a=-2x+1+2x
2x را به هر دو طرف اضافه کنید.
-4ax-a=1
-2x و 2x را برای به دست آوردن 0 ترکیب کنید.
\left(-4x-1\right)a=1
همه جمله‌های شامل a را ترکیب کنید.
\frac{\left(-4x-1\right)a}{-4x-1}=\frac{1}{-4x-1}
هر دو طرف بر -4x-1 تقسیم شوند.
a=\frac{1}{-4x-1}
تقسیم بر -4x-1، ضرب در -4x-1 را لغو می‌کند.
a=\frac{1}{-4x-1}\text{, }a\neq -1\text{ and }a\neq 1
متغیر a نباید با هیچکدام از مقادیر -1,1 برابر باشد.
1-\left(a+1\right)\left(2x+1\right)=\left(a-1\right)\left(2x-1\right)+a
هر دو سوی معادله در \left(a-1\right)\left(a+1\right)، کوچکترین مضرب مشترک a^{2}-1,a-1,a+1، ضرب شود.
1-\left(2ax+a+2x+1\right)=\left(a-1\right)\left(2x-1\right)+a
از اموال توزیعی برای ضرب a+1 در 2x+1 استفاده کنید.
1-2ax-a-2x-1=\left(a-1\right)\left(2x-1\right)+a
برای پیدا کردن متضاد 2ax+a+2x+1، متضاد هر اصطلاح پیدا شود.
-2ax-a-2x=\left(a-1\right)\left(2x-1\right)+a
تفریق 1 را از 1 برای به دست آوردن 0 تفریق کنید.
-2ax-a-2x=2ax-a-2x+1+a
از اموال توزیعی برای ضرب a-1 در 2x-1 استفاده کنید.
-2ax-a-2x=2ax-2x+1
-a و a را برای به دست آوردن 0 ترکیب کنید.
-2ax-a-2x-2ax=-2x+1
2ax را از هر دو طرف تفریق کنید.
-4ax-a-2x=-2x+1
-2ax و -2ax را برای به دست آوردن -4ax ترکیب کنید.
-4ax-a-2x+2x=1
2x را به هر دو طرف اضافه کنید.
-4ax-a=1
-2x و 2x را برای به دست آوردن 0 ترکیب کنید.
-4ax=1+a
a را به هر دو طرف اضافه کنید.
\left(-4a\right)x=a+1
معادله به شکل استاندارد است.
\frac{\left(-4a\right)x}{-4a}=\frac{a+1}{-4a}
هر دو طرف بر -4a تقسیم شوند.
x=\frac{a+1}{-4a}
تقسیم بر -4a، ضرب در -4a را لغو می‌کند.
x=-\frac{1}{4}-\frac{1}{4a}
a+1 را بر -4a تقسیم کنید.
1-\left(a+1\right)\left(2x+1\right)=\left(a-1\right)\left(2x-1\right)+a
متغیر a نباید با هیچکدام از مقادیر -1,1 برابر باشد زیرا تقسیم بر صفر تعریف نشده است. هر دو سوی معادله در \left(a-1\right)\left(a+1\right)، کوچکترین مضرب مشترک a^{2}-1,a-1,a+1، ضرب شود.
1-\left(2ax+a+2x+1\right)=\left(a-1\right)\left(2x-1\right)+a
از اموال توزیعی برای ضرب a+1 در 2x+1 استفاده کنید.
1-2ax-a-2x-1=\left(a-1\right)\left(2x-1\right)+a
برای پیدا کردن متضاد 2ax+a+2x+1، متضاد هر اصطلاح پیدا شود.
-2ax-a-2x=\left(a-1\right)\left(2x-1\right)+a
تفریق 1 را از 1 برای به دست آوردن 0 تفریق کنید.
-2ax-a-2x=2ax-a-2x+1+a
از اموال توزیعی برای ضرب a-1 در 2x-1 استفاده کنید.
-2ax-a-2x=2ax-2x+1
-a و a را برای به دست آوردن 0 ترکیب کنید.
-2ax-a-2x-2ax=-2x+1
2ax را از هر دو طرف تفریق کنید.
-4ax-a-2x=-2x+1
-2ax و -2ax را برای به دست آوردن -4ax ترکیب کنید.
-4ax-a=-2x+1+2x
2x را به هر دو طرف اضافه کنید.
-4ax-a=1
-2x و 2x را برای به دست آوردن 0 ترکیب کنید.
\left(-4x-1\right)a=1
همه جمله‌های شامل a را ترکیب کنید.
\frac{\left(-4x-1\right)a}{-4x-1}=\frac{1}{-4x-1}
هر دو طرف بر -4x-1 تقسیم شوند.
a=\frac{1}{-4x-1}
تقسیم بر -4x-1، ضرب در -4x-1 را لغو می‌کند.
a=\frac{1}{-4x-1}\text{, }a\neq -1\text{ and }a\neq 1
متغیر a نباید با هیچکدام از مقادیر -1,1 برابر باشد.
1-\left(a+1\right)\left(2x+1\right)=\left(a-1\right)\left(2x-1\right)+a
هر دو سوی معادله در \left(a-1\right)\left(a+1\right)، کوچکترین مضرب مشترک a^{2}-1,a-1,a+1، ضرب شود.
1-\left(2ax+a+2x+1\right)=\left(a-1\right)\left(2x-1\right)+a
از اموال توزیعی برای ضرب a+1 در 2x+1 استفاده کنید.
1-2ax-a-2x-1=\left(a-1\right)\left(2x-1\right)+a
برای پیدا کردن متضاد 2ax+a+2x+1، متضاد هر اصطلاح پیدا شود.
-2ax-a-2x=\left(a-1\right)\left(2x-1\right)+a
تفریق 1 را از 1 برای به دست آوردن 0 تفریق کنید.
-2ax-a-2x=2ax-a-2x+1+a
از اموال توزیعی برای ضرب a-1 در 2x-1 استفاده کنید.
-2ax-a-2x=2ax-2x+1
-a و a را برای به دست آوردن 0 ترکیب کنید.
-2ax-a-2x-2ax=-2x+1
2ax را از هر دو طرف تفریق کنید.
-4ax-a-2x=-2x+1
-2ax و -2ax را برای به دست آوردن -4ax ترکیب کنید.
-4ax-a-2x+2x=1
2x را به هر دو طرف اضافه کنید.
-4ax-a=1
-2x و 2x را برای به دست آوردن 0 ترکیب کنید.
-4ax=1+a
a را به هر دو طرف اضافه کنید.
\left(-4a\right)x=a+1
معادله به شکل استاندارد است.
\frac{\left(-4a\right)x}{-4a}=\frac{a+1}{-4a}
هر دو طرف بر -4a تقسیم شوند.
x=\frac{a+1}{-4a}
تقسیم بر -4a، ضرب در -4a را لغو می‌کند.
x=-\frac{1}{4}-\frac{1}{4a}
a+1 را بر -4a تقسیم کنید.