پرش به محتوای اصلی
برای w حل کنید
Tick mark Image

مشکلات مشابه از جستجوی وب

اشتراک گذاشتن

3w^{2}+15w+12-w=0
w را از هر دو طرف تفریق کنید.
3w^{2}+14w+12=0
15w و -w را برای به دست آوردن 14w ترکیب کنید.
w=\frac{-14±\sqrt{14^{2}-4\times 3\times 12}}{2\times 3}
این معادله به صورت استاندارد است: ax^{2}+bx+c=0. 3 را با a، 14 را با b و 12 را با c در فرمول درجه دوم، \frac{-b±\sqrt{b^{2}-4ac}}{2a} جایگزین کنید.
w=\frac{-14±\sqrt{196-4\times 3\times 12}}{2\times 3}
14 را مجذور کنید.
w=\frac{-14±\sqrt{196-12\times 12}}{2\times 3}
-4 بار 3.
w=\frac{-14±\sqrt{196-144}}{2\times 3}
-12 بار 12.
w=\frac{-14±\sqrt{52}}{2\times 3}
196 را به -144 اضافه کنید.
w=\frac{-14±2\sqrt{13}}{2\times 3}
ریشه دوم 52 را به دست آورید.
w=\frac{-14±2\sqrt{13}}{6}
2 بار 3.
w=\frac{2\sqrt{13}-14}{6}
اکنون معادله w=\frac{-14±2\sqrt{13}}{6} را وقتی که ± مثبت است حل کنید. -14 را به 2\sqrt{13} اضافه کنید.
w=\frac{\sqrt{13}-7}{3}
-14+2\sqrt{13} را بر 6 تقسیم کنید.
w=\frac{-2\sqrt{13}-14}{6}
اکنون معادله w=\frac{-14±2\sqrt{13}}{6} وقتی که ± منفی است حل کنید. 2\sqrt{13} را از -14 تفریق کنید.
w=\frac{-\sqrt{13}-7}{3}
-14-2\sqrt{13} را بر 6 تقسیم کنید.
w=\frac{\sqrt{13}-7}{3} w=\frac{-\sqrt{13}-7}{3}
این معادله اکنون حل شده است.
3w^{2}+15w+12-w=0
w را از هر دو طرف تفریق کنید.
3w^{2}+14w+12=0
15w و -w را برای به دست آوردن 14w ترکیب کنید.
3w^{2}+14w=-12
12 را از هر دو طرف تفریق کنید. هر چیزی که از صفر کم می‌شود، منفی خودش می‌شود.
\frac{3w^{2}+14w}{3}=-\frac{12}{3}
هر دو طرف بر 3 تقسیم شوند.
w^{2}+\frac{14}{3}w=-\frac{12}{3}
تقسیم بر 3، ضرب در 3 را لغو می‌کند.
w^{2}+\frac{14}{3}w=-4
-12 را بر 3 تقسیم کنید.
w^{2}+\frac{14}{3}w+\left(\frac{7}{3}\right)^{2}=-4+\left(\frac{7}{3}\right)^{2}
\frac{14}{3}، ضريب جمله x را بر 2 تقسیم کنید تا حاصل \frac{7}{3} شود. سپس مجذور \frac{7}{3} را به هر دو طرف معادله اضافه کنید. این مرحله، طرف چپ معادله را به یک مربع کامل تبدیل می‌کند.
w^{2}+\frac{14}{3}w+\frac{49}{9}=-4+\frac{49}{9}
\frac{7}{3} را با مجذور کردن صورت کسر و مخرج کسر مجذور کنید.
w^{2}+\frac{14}{3}w+\frac{49}{9}=\frac{13}{9}
-4 را به \frac{49}{9} اضافه کنید.
\left(w+\frac{7}{3}\right)^{2}=\frac{13}{9}
عامل w^{2}+\frac{14}{3}w+\frac{49}{9}. در مجموع، هرگاه x^{2}+bx+c یک مربع کامل باشد می‌تواند همیشه به عنوان \left(x+\frac{b}{2}\right)^{2} فاکتورگیری شود.
\sqrt{\left(w+\frac{7}{3}\right)^{2}}=\sqrt{\frac{13}{9}}
ریشه دوم هر دو طرف معادله را به دست آورید.
w+\frac{7}{3}=\frac{\sqrt{13}}{3} w+\frac{7}{3}=-\frac{\sqrt{13}}{3}
ساده کنید.
w=\frac{\sqrt{13}-7}{3} w=\frac{-\sqrt{13}-7}{3}
\frac{7}{3} را از هر دو طرف معادله تفریق کنید.