Skip to main content
left parenthesis, x, minus, 3, right parenthesis, left parenthesis, x, plus, 2, right parenthesis, left parenthesis, x, minus, 1, right parenthesis
Υπολογισμός
Tick mark Image
Ανάπτυξη
Tick mark Image
Γράφημα

Παρόμοια προβλήματα από την Αναζήτηση στο web

Κοινοποίηση

\left(x^{2}+2x-3x-6\right)\left(x-1\right)
Εφαρμόστε την επιμεριστική ιδιότητα πολλαπλασιάζοντας κάθε όρο του x-3 με κάθε όρο του x+2.
\left(x^{2}-x-6\right)\left(x-1\right)
Συνδυάστε το 2x και το -3x για να λάβετε -x.
x^{3}-x^{2}-x^{2}+x-6x+6
Εφαρμόστε την επιμεριστική ιδιότητα πολλαπλασιάζοντας κάθε όρο του x^{2}-x-6 με κάθε όρο του x-1.
x^{3}-2x^{2}+x-6x+6
Συνδυάστε το -x^{2} και το -x^{2} για να λάβετε -2x^{2}.
x^{3}-2x^{2}-5x+6
Συνδυάστε το x και το -6x για να λάβετε -5x.
\left(x^{2}+2x-3x-6\right)\left(x-1\right)
Εφαρμόστε την επιμεριστική ιδιότητα πολλαπλασιάζοντας κάθε όρο του x-3 με κάθε όρο του x+2.
\left(x^{2}-x-6\right)\left(x-1\right)
Συνδυάστε το 2x και το -3x για να λάβετε -x.
x^{3}-x^{2}-x^{2}+x-6x+6
Εφαρμόστε την επιμεριστική ιδιότητα πολλαπλασιάζοντας κάθε όρο του x^{2}-x-6 με κάθε όρο του x-1.
x^{3}-2x^{2}+x-6x+6
Συνδυάστε το -x^{2} και το -x^{2} για να λάβετε -2x^{2}.
x^{3}-2x^{2}-5x+6
Συνδυάστε το x και το -6x για να λάβετε -5x.