Ves al contingut principal
Resoleu x (complex solution)
Tick mark Image
Resoleu s
Tick mark Image
Resoleu x
Tick mark Image
Gràfic

Problemes similars de la cerca web

Compartir

s-xy-x=e
Intercanvieu els costats perquè tots els termes variables estiguin al costat esquerre.
-xy-x=e-s
Resteu s en tots dos costats.
\left(-y-1\right)x=e-s
Combineu tots els termes que continguin x.
\frac{\left(-y-1\right)x}{-y-1}=\frac{e-s}{-y-1}
Dividiu els dos costats per -y-1.
x=\frac{e-s}{-y-1}
En dividir per -y-1 es desfà la multiplicació per -y-1.
x=-\frac{e-s}{y+1}
Dividiu e-s per -y-1.
s-xy-x=e
Intercanvieu els costats perquè tots els termes variables estiguin al costat esquerre.
s-x=e+xy
Afegiu xy als dos costats.
s=e+xy+x
Afegiu x als dos costats.
s-xy-x=e
Intercanvieu els costats perquè tots els termes variables estiguin al costat esquerre.
-xy-x=e-s
Resteu s en tots dos costats.
\left(-y-1\right)x=e-s
Combineu tots els termes que continguin x.
\frac{\left(-y-1\right)x}{-y-1}=\frac{e-s}{-y-1}
Dividiu els dos costats per -y-1.
x=\frac{e-s}{-y-1}
En dividir per -y-1 es desfà la multiplicació per -y-1.
x=-\frac{e-s}{y+1}
Dividiu e-s per -y-1.