Ves al contingut principal
Resoleu B
Tick mark Image

Problemes similars de la cerca web

Compartir

B^{2}-1=0
Resteu 1 en tots dos costats.
\left(B-1\right)\left(B+1\right)=0
Considereu B^{2}-1. Reescriviu B^{2}-1 com a B^{2}-1^{2}. La diferència de quadrats es pot factoritzar amb la regla: a^{2}-b^{2}=\left(a-b\right)\left(a+b\right).
B=1 B=-1
Per trobar solucions d'equació, resoleu B-1=0 i B+1=0.
B=1 B=-1
Calculeu l'arrel quadrada als dos costats de l'equació.
B^{2}-1=0
Resteu 1 en tots dos costats.
B=\frac{0±\sqrt{0^{2}-4\left(-1\right)}}{2}
Aquesta equació es troba en una fórmula estàndard: ax^{2}+bx+c=0. Substituïu 1 per a, 0 per b i -1 per c a la fórmula quadràtica \frac{-b±\sqrt{b^{2}-4ac}}{2a}.
B=\frac{0±\sqrt{-4\left(-1\right)}}{2}
Eleveu 0 al quadrat.
B=\frac{0±\sqrt{4}}{2}
Multipliqueu -4 per -1.
B=\frac{0±2}{2}
Calculeu l'arrel quadrada de 4.
B=1
Ara resoleu l'equació B=\frac{0±2}{2} quan ± és més. Dividiu 2 per 2.
B=-1
Ara resoleu l'equació B=\frac{0±2}{2} quan ± és menys. Dividiu -2 per 2.
B=1 B=-1
L'equació ja s'ha resolt.