Resoleu b
b=-\frac{2\sqrt{3}}{3}+4\approx 2,845299462
Compartir
Copiat al porta-retalls
4+4\sqrt{3}+3=9+b\sqrt{3}
Combineu 2\sqrt{3} i 2\sqrt{3} per obtenir 4\sqrt{3}.
7+4\sqrt{3}=9+b\sqrt{3}
Sumeu 4 més 3 per obtenir 7.
9+b\sqrt{3}=7+4\sqrt{3}
Intercanvieu els costats perquè tots els termes variables estiguin al costat esquerre.
b\sqrt{3}=7+4\sqrt{3}-9
Resteu 9 en tots dos costats.
b\sqrt{3}=-2+4\sqrt{3}
Resteu 7 de 9 per obtenir -2.
\sqrt{3}b=4\sqrt{3}-2
L'equació té la forma estàndard.
\frac{\sqrt{3}b}{\sqrt{3}}=\frac{4\sqrt{3}-2}{\sqrt{3}}
Dividiu els dos costats per \sqrt{3}.
b=\frac{4\sqrt{3}-2}{\sqrt{3}}
En dividir per \sqrt{3} es desfà la multiplicació per \sqrt{3}.
b=-\frac{2\sqrt{3}}{3}+4
Dividiu -2+4\sqrt{3} per \sqrt{3}.
Exemples
Equació quadràtica
{ x } ^ { 2 } - 4 x - 5 = 0
Trigonometria
4 \sin \theta \cos \theta = 2 \sin \theta
Equació lineal
y = 3x + 4
Aritmètica
699 * 533
Matriu
\left[ \begin{array} { l l } { 2 } & { 3 } \\ { 5 } & { 4 } \end{array} \right] \left[ \begin{array} { l l l } { 2 } & { 0 } & { 3 } \\ { -1 } & { 1 } & { 5 } \end{array} \right]
Equació simultània
\left. \begin{cases} { 8x+2y = 46 } \\ { 7x+3y = 47 } \end{cases} \right.
Diferenciació
\frac { d } { d x } \frac { ( 3 x ^ { 2 } - 2 ) } { ( x - 5 ) }
Integració
\int _ { 0 } ^ { 1 } x e ^ { - x ^ { 2 } } d x
Límits
\lim _{x \rightarrow-3} \frac{x^{2}-9}{x^{2}+2 x-3}