Ves al contingut principal
Resoleu c (complex solution)
Tick mark Image
Resoleu x (complex solution)
Tick mark Image
Resoleu c
Tick mark Image
Resoleu x
Tick mark Image
Gràfic

Problemes similars de la cerca web

Compartir

y+cx=-2x
Intercanvieu els costats perquè tots els termes variables estiguin al costat esquerre.
cx=-2x-y
Resteu y en tots dos costats.
xc=-2x-y
L'equació té la forma estàndard.
\frac{xc}{x}=\frac{-2x-y}{x}
Dividiu els dos costats per x.
c=\frac{-2x-y}{x}
En dividir per x es desfà la multiplicació per x.
c=-\frac{y}{x}-2
Dividiu -2x-y per x.
-2x-cx=y
Resteu cx en tots dos costats.
\left(-2-c\right)x=y
Combineu tots els termes que continguin x.
\left(-c-2\right)x=y
L'equació té la forma estàndard.
\frac{\left(-c-2\right)x}{-c-2}=\frac{y}{-c-2}
Dividiu els dos costats per -2-c.
x=\frac{y}{-c-2}
En dividir per -2-c es desfà la multiplicació per -2-c.
x=-\frac{y}{c+2}
Dividiu y per -2-c.
y+cx=-2x
Intercanvieu els costats perquè tots els termes variables estiguin al costat esquerre.
cx=-2x-y
Resteu y en tots dos costats.
xc=-2x-y
L'equació té la forma estàndard.
\frac{xc}{x}=\frac{-2x-y}{x}
Dividiu els dos costats per x.
c=\frac{-2x-y}{x}
En dividir per x es desfà la multiplicació per x.
c=-\frac{y}{x}-2
Dividiu -2x-y per x.
-2x-cx=y
Resteu cx en tots dos costats.
\left(-2-c\right)x=y
Combineu tots els termes que continguin x.
\left(-c-2\right)x=y
L'equació té la forma estàndard.
\frac{\left(-c-2\right)x}{-c-2}=\frac{y}{-c-2}
Dividiu els dos costats per -2-c.
x=\frac{y}{-c-2}
En dividir per -2-c es desfà la multiplicació per -2-c.
x=-\frac{y}{c+2}
Dividiu y per -2-c.